Vest: Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce

Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce

Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce

Za više od 900 mioničkih osnovaca po šesti put za redom omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih  škola „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.


-Naši đaci su vredno radili tokom školske godine i zato smo odlučili da  i ove godine nagradimo njihov trud i zalaganje. Ulažemo u našu decu. Preko Centra za razvoj i obrazovanje smo obezbedili besplatnu pripremnu nastavu, školu glume i još mnogo toga, a sve u cilju da podstaknemo naše učenike da se obrazuju, uče i ulažu u svoje znanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.


Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Pripreme su započele prošle nedelje, a trenutno nastavu pohađa preko 50 učenika. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.


Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.


Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce-0


Opština Mionica je 2015. godine prvi put odlučila da osnovce nagradi besplatnim bazenom. Odluka rukovodstva Opštine je izazvala veliku zainteresovanost kod dece i pokazala se kao dobra, pa ne čudi  činjenica što se zadržala već šest godina.


Sezona na bazenima u selu Mionica počela je u subotu 29. maja  i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.


Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce-1

(Izvor: Opština Mionica)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar