Vest: Besplatne predstave, škola šaha, tekbol, koncerti do kraja januara

Besplatne predstave, škola šaha, tekbol, koncerti do kraja januara

Besplatne predstave, škola šaha, tekbol, koncerti do kraja januara

Mioničani će tokom celog januara imati besplatan program sa skoro 20 predstava, koncerata, kabarea, radionica, animacija. Novost je da će ove godine u  Hali sportova biti organizovan i tekbol, škola šaha i streličarstvo. A za kraj  godine, 30. decembra svi će moći da uživaju uz kuvano vino i muzički program na Trgu vojvode Mišića. Praznični program u Mionici traje do kraja januara kada će biti organizovana Svetosavska akademija. 

- Želimo da svi uživaju u novogodišnjim i božićnim praznicima. Godina koju ispraćamo, za nas, je bila veoma radna. Nastavili smo sa ulaganjima u bolju budućnost Mionice. Samo smo pred kraj godine započeli realizaciju veoma bitnih projekata. Vodovod Ključka vrela, rekonstrukcija parka, izgradnja Pulikiong legata, rekonstrukcij tribina i dr.  Nastavili smo radove na izgradnji Kuće Kolubarske bitke. A uz podršku Vlade Srbije od 1,2 milijarde dinara, nastavljamo gradnju kanalizacije u 19 naselja, a očekuje nas početak gradnje dva prečistača otpadnih voda. Uveren sam da će nam sledeća godina biti još bolja i da ćemo pokrenuti mnogo projekata koji će zasigurno uticati na bolji život građana. To je najlepša novogodišnja čestitka za sve nas -rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

U ustanovama koje su deo organizacije prazničnog programa  kažu da je program namenjen celoj porodici i svim generacijama i predstavlja sinergiju kulture, umetnosti, zabave, međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Besplatne predstave, škola šaha, tekbol, koncerti do kraja januara -0



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar