Vest: E-FISKALIZACIJA: Rok za subvencionisani prelazak ističe 31. januar

E-FISKALIZACIJA: Rok za subvencionisani prelazak ističe 31. januar

E-FISKALIZACIJA: Rok za subvencionisani prelazak ističe 31. januar

Krajnji rok za prijavljivanje za subvencije za prelazak na novu fiskalizaciju je 31. januar 2022. godine, a da bi se prijavili za subvencije poreski obveznici najpre treba da prijave podatke o lokacijama prodajnih objekata putem portala ePorezi, podsećaju iz Poreske uprave.

Svi obveznici fiskalizacije mogu da ostvare pravo na finansijsku podršku po svakom prijavljenom poslovnom prostoru i prijavljenoj poslovnoj prostoriji u iznosu od 100 evra.

Postojeći obveznici mogu da ostvare pravo na finansijsku podršku po svakoj prijavljenoj aktivnoj fiskalizovanoj fiskalnoj kasi u iznosu od 100 evra, dok novi obveznici fiskalizacije mogu da ostvare pravo na podršku za jedan elektronski fiskalni uređaj u istom iznosu po svakom prijavljenom poslovnom prostoru i prijavljenoj poslovnoj prostoriji.

PROČITAJTE VIŠE:

Obveznici fiskalizacije koji nisu evidentirani kao obveznici PDV na dan podnošenja Izjave o zainteresovanosti za finansijsku podršku za fiskalizaciju finansijsku podršku ostvaruju u iznosu uvećanom za 20 odsto.

Obveznici fiskalizacije mogu podneti samo jednu izjavu.

Prijavljivanje za subvencije za prelazak na novu fiskalizaciju počelo je 15. oktobra 2021. godine.

 Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Izvor: Kamatica




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar