Vest: Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana i novi restoran

Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana i novi restoran

Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana i novi restoran

Banjsko-rekreativni kompleks „Nova Banja Vrujci“ proširio je svoju turističku ponudu sa 22 apartmana i  novim restoranom. Restoran broji 220 mesta, a posetiocima je na raspolaganju i jedan od najmodernijih akva parkova u Srbiji, sa 6 različitih tobogana.



Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je banjsko –rekreativni komppleks u Vrujcima.

-Drago mi je što naša opština ima ljude koji su puni elana, entuzijazma i inovativnosti, koji su voljni da unapređuju svoje poslovanje i samim tim razvijaju turističku ponudu naše opštine. U Banji Vrujci uskoro počinje gradnja igrališta za decu. Radove u celosti finansira opština Mionica. To je važan projekat za unapređenje turističke ponude, ali za unapređenje detinjstva mališana iz Vrujaca, i svih sela u Mionici koja leti dolaze da uživaju u lepotama i čarima Banje Vrujci. Verujem da će do kraja juna i biti završeno. Mionički biser, Banja Vrujci dobija novi i moderniji izgled, a u našoj opštini se svakodnevno realizuju postavljeni ciljevi koji zasigurno doprinose boljem životnom standardu svih naših građana. Takođe za sve učenike osnovnih škola opština odobrava besplatan ulazak na bazen SRC „Mionica“ – rekao je Janković.


Turiste u banjsko-rekreativnom kompleksu „Nova Banja Vrujci“ koji se zahvata  površinu od 5 hektara očekuju novi smeštaj, restoran,  akva park, 7 bazena za različite uzraste i još mnogo toga. Na kompleksu se može naći lekovita termalna voda od 31ºCkao i lekovito blato koje se primenjuje još iz 1931. godine i pokazalo se kao delotvorno u lečenju reumatoloških, kožnih oboljenja, proširenih vena i dr.


(Izvor: Opština Mionica)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar