Vest: Uspešan vikend BK "Živojin Mišić" u Valjevu

Uspešan vikend BK "Živojin Mišić" u Valjevu

Uspešan vikend BK

Bokserski klub „Živojin Mišić" iz Mionice ostvario je zapažene rezultate u drugom kolu lige Beograda i memorijalu „Slobodan Lazić – Cimer" koji je održan proteklog vikenda u Hali sportova u Valjevu. Boskerski klub iz Mionice predstavljali su petorica mladih boksera: Filip Urošević, Dimitrije Stanković, Lazar Pavlović, Marko Milaković i Vasilije Todorić, na čelu sa trenerom Slobodanom Milivojevićem.

Neizvesno je bilo do samog kraja, a na turniru je učestvovalo 20 klubova kroz 44 borbe, sa uparenih 88 takmičara.

Mladi mionički bokseri pokazali su svoj talenat, pa ne čudi činjenica da su nakon ovog turnira zauzeli sedmo mesto Bokserske lige Beograd koja broji 38 klubova.

U kategoriji do 54 kilograma, Filip Urošević pobedio je prekidom u prvoj rundi Dimitrija Dimitrijevića (BK „Crvena zvezda" iz Beograda). A u kategoriji kadeta do 70 kilograma, Dimitrije Stankovića pobedio je Elemdina Metu (BK „Hasan Dudić" iz Beograda). Lazar Pavlović i Marko Milaković osvojili su pehar za najborbeniji par na turniru sa najboljim prikazanim znanjem boksa, a Vasilije Todorić u duelu sa Lazarom Jevićom (BK „Profesionalac" iz Pančeva) odneo je pobedu.

Bokserski klub „Živojin Mišić" osnovan je pre dve godine, a za kratko vreme već su postignuti zapaženi rezultati.

Mionica je iznedrila mnoge republičke prvake, kada je reč o borilačkim veštinama.  A sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima, značajnim ulaganjima, Mionica pruža sve više mogućnosti za sve sportiste.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar