Vest: Četvrta koceljevačka klikerijada

Četvrta koceljevačka klikerijada

Četvrta koceljevačka klikerijada

Tradicija klikeraških nadmetanja nastavljena je u Koceljevi četvrtom klikerijadom. Prvi put posle epidemije koceljevački osnovci su se u školskom dvorištu nadmetali u tri discipline. Sva takmičenja pratio je veliki broj učenika, koji su gromoglasno navijali za svoje drugare. 

Napočetku ove zabavne manifestacije je najpre stručni žiri izabrao najlepše klikere. Među preko stotinu izloženih “staklenaca” i “mermeraca” tri najlepša su imali: Nikola Đurić, Anđela Đermanović i Mihailo Antonić. 

Četvrta koceljevačka klikerijada -0

Najviše interesovanja izazvalo je takmičenje najbrži kliker gde je trebalo napuniti teglu sa vodom noseći u jednoj ruci čašu sa vodom a u drugoj kašiku sa klikerom. Među četrnaest mešovitih ekipa pobedili su Anja Đošići, Vasilije Pantelić u nižim razredima, a Tara Dacić i Budimir Babić kod viših razreda.

Najbolji igrači klikera po razredima nadmetali su se ubacujući klikere u rupe među borićima, na kojima su svakodnevno vežbali koristeći velike odmore. Pobednici od prvog do sedmog razreda su: Strahinja Banović, Arsen Perić, Mladen Negovanović, David Protić, Filip Đurov, Nikola Đurić i Lazar Đurić. Najbolji klikeraš u nižim razredima je Arsen Perić a kod starijih učenika NikolaĐurić, koji je i ukupni pobednik.

Četvrta koceljevačka klikerijada -1

Organizatori ovogodišnje klikerijade OŠ “Mića Stanojlović”, Crveni krst Koceljeva i “Koceljevačka revija” su imali veliku podršku u sponzorima i nagradama koje su obezbedili Knjižara “Integra”, pekara“Boki 5” i “Eliksirgrupa”. 

Nakon Klikerijade Crvenom krstu su predati čepovi koje su učenici sakupili u akciji “Čep za hendikep”.

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar