Vest: Humano finale za Slađanu

Humano finale za Slađanu

Humano finale za Slađanu

Današnja utakmica između Spartaka i Mladenovca koja počinje u 19 časova u hali OŠ "Sava Kerković", imaće i humanitarni karakter. Nažalost, još jedna mlada Ljižanka, majka devojčice od sedam i dečaka od četiri godine, bori se za život. Slađana Cirimotić se početkom ove nedelje nenadano suočila sa opakom bolešću i za desetak dana mora na hitnu operaciju, a ukupni troškovi prve faze lečenja prelaze 200 hiljada dinara. 

Kao i za većinu porodica u Srbiji, ovaj iznos za nju i njenog supruga Mirka predstavlja ogroman izdatak. 

„Dan pred utakmicu saznali smo da naša komšinica Slađana, čija je kuća vrlo blizu sale gde igramo i treniramo, bije mnogo važniju bitku od ove koju ćemo mi sutra voditi protiv Mladenovca, kaže predsednik i trener Spartaka Nenad Kepa Kovačević.

Karte za naše navijače za današnju utakmicu nećemo naplaćivati, ali ćemo na ulazu u salu postaviti kutiju gde će, svako prema svojim mogućnostima, moći da pomogne. Siguran sam da ćemo sutra ostvariti duplu pobedu. Jednu na terenu эa Spartak i drugu, mnogo važniju, za Slađanu", ističe Kovačević. 

Naš portal će narednih dana redovno obaveštavati o toku akcije prikupljanja sredstava za lečenje Slađane Cirimotić.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar