Vest: PU "Poletarac" pobednik "Prolećnog ubskog festića"

PU "Poletarac" pobednik "Prolećnog ubskog festića"

PU

Na prošlonedeljnom “Prolećnom ubskom festiću” održanom treći put “Moderna bajka” u izvođenju predškolske grupe PU “Poletarac” Koceljeva osvojila je prvo mesto. Osim što je proglašena za najbolju predstavu ovo delo koceljevačkog vrtića iznedrilo je dobitnike priznanja za najbolju mušku i žensku ulogu. Prema oceni stručnog žirija maestralno je ulogu kuvara i lekara doneo Jakov Gajić dok je na “daskama koje život znače” bila odlična Kristina Jovičić u ulozi gatare i travarke.

“Poletarci” su osvojili i priznanje za najbolju kolektivnu igru, dok je specijalna nagrada, dodeljena prvi put, pripala vaspitačici Jasmini Paunović za autorski tekst.

–U konkurenciji deset vrtića iz Mačvanskog i Kolubarskog okruga, kao i područja Grada Beograda na ovogodišnjim scenskim susretima na Ubu naš vrtić je osvojio čak pet priznanja. Mi važimo za malu ustanovu u odnosu na gradske vrtiće i za nas je svako priznanje veliko. Tako je i ovoga puta. Svako novo priznanje je novi dokaz kvaliteta, dobrog rada, a sa druge strane i obaveze. Svakako imponuje i za nas je svako priznanje značajno i veliko- izjavila je direktorka PU “Poletarac” Marina Gajić.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar