Vest: Zlatna medalja za "Poletarac"

Zlatna medalja za "Poletarac"

Zlatna medalja za

Na 19.Sajmu obrazovanja “Putokazi”, održanom prošle nedelje u Novom Sadu, odlukom komisije koceljevački vrtić našao se u društvu najboljih  vaspitno-obrazovnih ustanova.

Naime, predškolska ustanova “Poletarac” Koceljeva dobila je zlatnu medalju za kvalitet. To je još jedna potvrda izuzetnog rada koji već dugi niz godina krasi obdanište u tamnavskom kraju.

Tema nagrađenog rada je “Partnerstvo predškolske ustanove sa porodicom i lokalnom zajednicom”.

–Ako se uzme u obzir da je to međunarodni sajam, na kome učestvuju pored ustanova iz Srbije i iz okruženja, da komisiju čine istaknuti stručnjaci iz oblasti obrazovanja i vaspitanja , za našu Ustanovu ovo je veoma značajno priznanje, veliki uspeh. Veoma smo ponosni, s obzirom na to da je ovo naše prvo učešće na sajmu ovog tipa- izjavila je direktorka “Poletarca” Marina Gajić.

Prema njenim rečima esej sa kojim je vrtić konkurisao prikaz je jedne uspešne saradnje predškolske ustanove sa porodicom i lokalnom zajednicom.

–Partnerstvo sa  porodicom je veoma značajno u realizaciji vaspitno-obrazovnog rada. To je proces koji se gradi i zahteva vreme, strpljenje, odgovornost i profesionalnost. Naša ustanova dugi niz godina neguje tu saradnju , neprestano iznalazeći nove i drugačije načine kako bi smo imali stalne saradnike u našem radu- istakla je Gajić i dodala da je priznanje za zaposlene ponos, ali i odgovornost za budući rad.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar