Vest: Erupcija kreativnosti

Erupcija kreativnosti

Erupcija kreativnosti

Hol i hodnike Srednje škole u Koceljevi proteklih dana ukrašavaju pomalo nesvakidašnje novogodišnje i božićne dekoracije. Na svakom koraku postavljene su jelke koje su okićene neuobičajenim ukrasima. Tu su hemijska, pa poljoprivredna, ekonomska i matematička jelka, ali i književna napravljena od knjiga, te ukrašeno božićno drvo.

MOŽDA ĆE VAS INTERESOVATI:

–Ove godine su se svi odazvali ovim akcijama i krenula je prava erupcija kreativnosti i ideja kod naših profesora i đaka. Želeli smo da okitimo ekološku jelku, da to bude prirodna jelka koju ćemo zasaditi u školskom dvorištu i da ukrasi na njoj budu od prirodnih materijala. Upotrebljen je karton, plodovi četinara, hrasta od kojih su osmišljavani  i pravljeni nakiti. Pored ove jelke, napravljene su i druge, originalne i veoma dopadljive- rekla je profesorka likovne kulture Tanja Vasić.

  

Na izmaku prošle godine srednjoškolci su se zajedno sa svojim profesorima organizovali i pripremili prodajnu izložbu božićnih aranžmana i dekoracija i priredili novogodišnju predstavu za decu zaposlenih u školi. Veliki broj učenika bio je uključen u brojne aktivnosti kroz sekcije i rad učeničkog parlamenta a ideja, energije i dobre volje nije manjkalo.

–Kao profesorka likovne kulture veoma sam zadovoljna stepenom kreativnosti učenika i njihovom željom da urede svoj prostor i učestvuju u raznim aktivnostima. Jedino što im je potrebno jeste podrška i vreme da se oslobode i bez stega počnu da realizuju svoje ideje koje ne nedostaju. Za ovako malu sredinu zaista su puni ideja i veoma humani, što važi za sve zaposlene u ovoj školi- istakla je profesorka Vasić. 

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar