Vest: Inđija otkinula bodove Jedinstvu

Inđija otkinula bodove Jedinstvu

Inđija otkinula bodove Jedinstvu

Derbi na Ubu opravdao je očekivanja. Dobru, sadržajnu i dinamičnu utakmicu odigrali su Jedinstvo i Inđija, a na kraju su podelili bodove – 1:1. U većem delu susreta domaćin je bio konkretniji i opasniji, ali je u finišu ispustio stečenu prednost i umalo ostao praznih šaka.

Već u 6. minutu Jedinstvo je došlo do prednosti. Fantastičnu timsku akciju vrlo efektno završio je Dimitrić, posle razmenjenih pasova sa Karikarijem i Milanovićem. Crveno-beli su dominirali u prvom delu meča, a pored postignutog gola propustili su još tri vrlo povoljne šanse, pre svih Dimitrić i Doderović. Inđija je u prvih 45 minuta bila gotovo bezopasna i bez pravog udarca prema golu rivala.

Početkom drugog poluvremena ista slika. Jedinstvo je delovalo opasnije, ali nije uspelo da duplira prednost i pored nekoliko zrelih šansi, od kojih je najpovoljniju propustio Karikari. I kako to obično biva, usledila je kazna. Sredinom drugog poluvremena Lazar Milošev, koji je samo minut ranije ušao u igru, koristi neopreznost domaće odbrane i donosi izjednačenje.

Primljen gol je potpuno šokirao igrače Jedinstva, gosti su se razigrali i do kraja meča imali tri šanse za potpuni preokret. Zašto do toga nije došlo, Ubljani mogu da zahvale svom golmanu i kapitenu Jovanoviću koji je sjajnim intervencijama sačuvao mrežu. Inđija je zadržala priključak za vodećim timovima i ima dva boda više od Jedinstva, koje ostaje u središnjem delu tabele.

Jedinstvo posle 12. odigranih kola zauzima 9. mesto sa osvojenih 16 bodova.

Izvor: MaxBet Sport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar